Positon

Over ons

 

Over ons
Positon is een ervaren recruitmentbureau in Bergen op Zoom, opgericht in 2005. We zijn gespecialiseerd in technische, logistieke en industriële branches in Zuid-West Nederland. Positon bemiddelt in zowel commerciële als technische vacatures in diverse niveaus met uitzicht op vast dienstverband.
Kandidaten via Positon kunnen worden aangeboden middels uitzenden, detacheren en werving & selectie.

Waarom kiezen voor Positon
Onze recruitment kenmerkt zich als persoonlijk en professioneel betrokken met onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij kennen onze klanten, de cultuur van de organisatie en weten hierdoor waar de wensen en behoeftes liggen per vacature. Hierdoor hebben wij een prettige samenwerking met onze klanten en kandidaten met een langetermijnvisie en treden wij op als ervaren sparringpartner omtrent het invullen van vacatures en het maken van de juiste match.

De kracht van persoonlijke benadering in recruitment
Tevens kennen wij onze kandidaten. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek met één van onze recruiters en een uitgebreide screening weten we waar de talenten en ambities van onze kandidaten liggen om tot de juiste match te komen. Omdat onze kandidaten vaak op zoek zijn naar een werkgever waar ze nog meerdere jaren werkzaam willen zijn, matchen wij naast de vacature-eisen vooral ook de kandidaat met de bedrijfscultuur van onze klanten.  Alleen wanneer wij een goede match verwachten, stellen wij de juiste kandidaat voor bij onze opdrachtgevers.
Daarnaast blijven we persoonlijk contact houden met onze kandidaten, zodat we de voortgang en kwaliteit blijven waarborgen bij onze lopende plaatsingen.

Ons team
Ons team is klein, hecht en ervaren. Klanten en kandidaten hebben daarom een vast contactpersoon binnen Positon, terwijl ons hele team aan de slag gaat met het maken van de juiste match.
We werken transparant, zijn persoonlijk betrokken en leveren daardoor kwaliteit.


Jouw sollicitatieproces bij ons
Als kandidaat sta jij bij Positon centraal. Dit betekent dat we jouw volledige zoektocht naar een nieuwe baan uit handen nemen. Heb je gesolliciteerd op een vacature? Top, dan kijken na een persoonlijke kennismaking of je bij nog meer vacatures zou kunnen aansluiten. Daarbij vinden we het vooral belangrijk dat jouw persoonlijkheid een goede match is bij het bedrijf.

Neem contact met ons op

Joulehof 12c
4622 RG Bergen op Zoom

0164 237 237
info@positon.nl

Routebeschrijving

Medewerkers